Goedkope website laten maken?

ONNU ontwikkelt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Vanwege onze kleinschalige aanpak kunt u hier uw website laten maken tegen zéér lage kosten. Met de opgedane ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

U bent hier aan het juiste adres!

Een eenvoudige website of een dynamische interactieve site waarmee u nieuwsbrieven kunt versturen. ONNU kan het voor u bouwen! Het design van uw webpagina gaat verder dan alleen het toepassen van uw huisstijl. Ook bij ontwerp komt er veel kijken. Wij streven er naar de website zo gebruikersvriendelijk mogelijk te houden, met een heldere navigatiestructuur en een duidelijke uitstraling. Een website is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens de ontwikkeling van een website wordt er gekeken naar de belangen van u en uw klanten. Wat wilt u uitdragen met uw website en wat verwacht de klant op uw webpagina te kunnen vinden?

Deze factoren moeten goed op elkaar worden afgestemd. Uiteraard wordt uw website zoekmachine vriendelijk gebouwd. Goed scoren in de zoekmachines begint al bij de ontwikkeling van uw website en in onze werkwijze houden wij daar rekening mee.

WEBSITE

..nu vanaf €250,- excl. btw!

  • NIVD Beveiliging
  • AFS Europe

Online webwinkel

Bij een webwinkel is het van groot belang dat de bezoeker geboden wordt wat hij of zij op zoek naar is. Als deze bezoeker bijvoorbeeld niet zeker van is of de betaalproces van uw website veilig is bent u als de eigenaar van de webwinkel uw sale kwijt. ONNU zorgt voor de veiligste betaalmethodes zoals iDeal en Paypal.

Promotie

De promotie van de webwinkel is de belangrijkste factoren. Als u een specifiek product voor een lange termijn wil aanbieden, adviseren wij u om voor SEO (Search Engine Optimization) te kiezen. In dit geval zorgt ONNU ervoor dat uw website, n, hoog in Google wordt geplaatst.

Mocht het zo zijn dat u product tijdsgebonden is (bijvoorbeeld kerstartikelen) is SEA een betere alternatief. Als u voor de SEA (Search Engine Advertising) kiest dient u te betalen per keer dat er geklikt wordt op uw link op Google. Het is een sterk strategie om uw website snel en gemakkelijk op de eerste pagina van Google te laten verschijnen. Interesse in social media websites zoals Twitter en Facebook zijn de afgelopen jaren strek gestegen. U kunt ook via de Social Media Marketing strategie veel bezoekers naar uw webwinkel doorsturen.

Het maakt niet uit of uw inzet op SEO, SEA, Social Media Marketing of E-mailmarketing is, het gaat erom dat de strategie die u kiest gericht is op een bepaalde doelgroep die op zoek is naar uw product of dienst. Met behulp van onze analyserapporten, die we voor u kunnen opstellen, kunt u het gedrag van een bezoeker in details volgen.

Het doel van je webshop is natuurlijk de online verkoop. Daarom vraagt het ontwerp om meer dan een mooie layout. De webshop moet overzichtelijk zijn, betrouwbaar ogen en de juiste sfeer oproepen.

WEBSHOP

..nu vanaf €500,- excl. btw!