Betaalbare en fascinerende websites

Onnu ontwikkelt en beheert websites. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites met of zonder opensource-content managementsystemen en webshops. Tevens beschikken onze designers over ruime ervaring in het optimalisatie van uw website voor de zoekmachines.

Wij maken een website die volledig aansluit bij uw wensen. Denk hierbij aan foto’s, logo’s, bedrijfsnaam, teksten over werkzaamheden, contactgegevens, openingstijden etc.. U heeft gedurende het gehele proces de gelegenheid om de website ontwerp te bekijken voor eventuele aanpassingen.

Ook bieden wij domeinen en hostingpakketten voor de goedkope prijzen van Nederland en België. Door het gebruiksvriendelijke interface voor het beheer van uw diensten wordt het u mogelijk gemaakt om overzichtelijk te werken.

Bekijk onze portfolio

Stap 1: contact

Onze voornaamste doel is het zorgen voor tevreden klanten. Dat doen we door duidelijke afspraken te maken en onze werkwijze stap voor stap uit te leggen. Zo krijgt u natuurlijk alle gelegenheid om uw wensen aan de website aan te geven. Bij ons staat persoonlijk contact met de klant op de eerste plaats. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, opmerkingen en eventuele aanpassingen aan uw website.

Stap 2: offerte

Wij stellen voor u een uitgebreide offerte samen, zodat u precies kunt zien wat u kan verwachten van onze diensten. De aangevraagde offerte zal binnen 48 uur per mail worden opgestuurd. Mocht u zelf niet weten wat voor een design het beste past bij uw organisatie, dan zoeken wij voor u meer dan 15 passende ontwerpen en voegen dit als bijlagen aan de offerte toe.

Stap 3: oriëntatie

Tijdens de oriëntatiefase zullen we uw wensen en doelen met betrekking tot uw website bespreken. Het is voor ONNU erg belangrijk om tijdens deze kennismaking een duidelijk beeld te krijgen van uw bedrijf. Aan de hand van onze checklist kunnen we vaststellen wat uw wensen zijn voor uw nieuwe website. Hierbij kunt u denken aan de verschillende functionaliteiten die u in uw website terug wilt zien.

Stap 4: ontwerp

Naar de aanleiding van het oriënterende gesprek maken we een digitale schets van de website. Deze digitale schets wordt per mail naar u opgestuurd. Ook in deze fase vinden wij de communicatie tussen onze klanten erg belangrijk. Zo krijgt u altijd de gelegenheid om eventueel commentaar toe te voegen aan het geleverde ontwerp. Na de goedkeuring van de klant komen we in de realisatiefase. In de realisatiefase beginnen we aan de bouw van de website. De klant heeft de mogelijkheid om deze fase te volgen, want de website wordt namelijk op een testlocatie geplaatst.

Stap 5: oplevering

Nadat alles uitgebreid is getest en zorgvuldig is uitgewerkt levert ONNU het project af aan de klant. In deze fase wordt de website online gepubliceerd en iedereen heeft de mogelijkheid om van de website gebruik van maken.

Stap 6: nazorg

Voor ONNU is het van uiterst belang dat de iedere klant tevreden is en blijft. Na een bepaalde periode wordt gekeken of de website naar tevredenheid functioneert. In deze fase kunnen, indien nodig, nog kleine aanpassingen gedaan worden.

Wij staan voor

ONNU staat voor creatief denken, degelijk bouwen en helderheid in structuur. Wij voeren uit wat u wilt. ONNU beschikt over de kennis en de contacten om uw bedrijf optimaal te kunnen voorzien van de juiste reclame-uitingen op het internet.

Waarom wij

 • Snelle levering van uw website
 • Schere prijzen voor onze diensten
 • Beantwoording van uw vragen binnen 24 uur
 • Real-time registratie van uw domein en hosting
 • Hoogwaardige websites met nieuwe technologie

Onze ervaring

Web development - 8 jaar
Fotografie - 6 jaar
Marketing - 4 jaar
PR - 4 jaar
Consulting - 2 jaar

Onze ONNU

ONNU staat voor ‘Online Nu’, het is een globale naam welke vele diensten kan aanbieden voor haar klanten!

Na jaren als hobbyist websites gebouwd te hebben was de behoefte naar een nieuwe uitdaging bij Hakan Kazan groot. In oktober 2013 is ONNU ontstaan als een onderneming. En met succes, ONNU heeft al vele tevreden klanten kunnen helpen met een eigen website! Ook voor overige diensten draaien wij ons niet om, dagelijks wordt onze kennis bij geschroefd in de laatste ontwikkelingen op het internet.

Onze missie

ONNU is een onderneming met persoonlijke aandacht voor de klant. Simpel, duidelijk en betaalbaar zijn precies de steekwoorden waar wij voor staan! Wij vinden dat zowel particulier als zakelijk een website voor een betaalbaar bedrag moet kunnen afnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops.

Wij nemen de zorgen van de klant over de website mogelijkheden weg en zorgen voor het algehele pakket, wat wel zo prettig is.

Onze visie

Het begeleiden van klanten in het World Wide Web staat voorop bij ONNU. De vele mogelijkheden van het web kan voor veel verwarring zorgden en dit willen we oplossen door een totaalpakket te bieden voor de klanten.

Wij willen dat de wensen worden vertaald naar heldere internet oplossingen dat betaalbaar zijn en kwaliteit uitstralen.

Wat zeggen onze klanten

Meubelon
Stichting Zorg Delen
D&C Laminaat
Activum A&A
Mirella Meubel
Ismail Gedichten

Testimonials

 • Voor mijn gedichten blog was ik op zoek naar een nieuwe website met een frisse look maar wel professioneel. De samenwerking met Onnu heeft nu en zal in de toekomst zijn vruchten blijven afwerpen.

  Ismail Gedichten
 • Onnu, heeft ons een perfecte website gebouwd en ontwikkeld. De lay-out en de stijl van de site sluiten precies aan op onze bedrijfsfilosofie van ons webwinkel  “MeubelOn”.

  MeubelOn
 • Wie naar een succesvolle website streeft, is bij Onnu aan het juiste adres. Onnu  zorgt ervoor dat de website voldoet aan de wensen van de klant!

  Mirella Meubel