Social media en uw website

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Via de social media platforms zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ krijgen de websites van tegenwoordig steeds meer bezoekers.

ONNU adviseert haar klanten welke social media platforms het beste bij hun past. Wij volgen de ontwikkelingen op social mediagebied op de voet en pikken we eruit wat interessant voor onze klanten kan zijn.

Integratie

Omdat social media dagelijks vaak wordt gebruikt is het raadzaam om deze te integreren. We kunnen bijvoorbeeld uw laatste twitterberichten automatisch laten zien op uw website, hierdoor wordt uw website een stuk interactiever en persoonlijker.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is het koppelen van uw website aan social media. Zodat alle nieuws/blog berichten automatisch gedeeld wordt met Twitter en Facebook.

ONNU

..echt vakwerk op het gebied van webdesign!

Facebook

ONNU helpt u met het creëren van een bedrijfspagina. Verder zorgen wij ook voor de nodige Facebook modules die we vervolgens in uw website zullen integreren.

Twitter

Net als bij een Facebook-pagina kunnen we een Twitter account voor u aanmaken. Ook wordt hierbij gezorgd voor de intergratie van Twitterknoppen.

Google+

Dit platform is nog onbekend en sterk in opkomst. Wij verwachten een ware revolutie. Google zal de resultaten van Google+ hoger gaan waarderen in de zoekresultaten.

Linkedin

Als het gaat om een zakelijk platform dat onder andere een bijdrage kan leveren voor het vinden van nieuw personeel, dan is LinkedIn de ideale social media.

Wat zeggen onze klanten

Ismail Gedichten
Mirella Meubel
Activum A&A
Trendy Horeca
D&C Laminaat
Stichting Zorg Delen

Testimonials

  • Voor mijn gedichten blog was ik op zoek naar een nieuwe website met een frisse look maar wel professioneel. De samenwerking met Onnu heeft nu en zal in de toekomst zijn vruchten blijven afwerpen.

    Ismail Gedichten
  • Onnu, heeft ons een perfecte website gebouwd en ontwikkeld. De lay-out en de stijl van de site sluiten precies aan op onze bedrijfsfilosofie van ons webwinkel  “MeubelOn”.

    MeubelOn
  • Wie naar een succesvolle website streeft, is bij Onnu aan het juiste adres. Onnu  zorgt ervoor dat de website voldoet aan de wensen van de klant!

    Mirella Meubel