Wist u dat?

Wist u dat 80% van uw website bezoekers u vinden via zoekmachines zoals Google? Uw website optimaliseren voor zoekmachines is dus de beste manier om snel meer verkeer te genereren naar uw website.

De professionele term voor het verbeteren van de vindbaarheid van een website is “zoekmachine optimalisatie”, in het Engels “Search Engine Optimization” of afgekort “SEO”. Na zoekmachine optimalisatie is adverteren met Google AdWords de grootste verkeersbron naar een website. Samen zorgen ze voor de 80 procent zoekverkeer.

Zoekmachine optimalisatie

De online markt is in 2012, ondanks de crisis, gegroeid met 9% naar €9,8 miljard! De inrichting van uw website/webshop speelt de hoofdrol bij het realiseren van deze omzetgroei voor uw eigen organisatie. Echter is het vaak onduidelijk welke stappen u kunt nemen om de online omzet te verhogen. Onze SEO diensten helpen u hierbij.

Optimaliseren kunt u zien als één van de belangrijkste factoren voor uw commerciële website. Het gevolg van optimaliseren is dat uw website hoger op komt in de lijsten van de zoekresultaten. Stel voor dat uw website over gezonde recepten gaat, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw website als eerste komt te staan als iemand in Google gezonde recepten in typt. De optimaliseren bestaat uit een aantal factoren.

Beter gevonden worden?

ONNU biedt diverse effectieve SEO diensten op maat aan die er voor zorgen dat u meer bezoekers, meer klanten en meer omzet realiseert. Wij gebruiken bij het analyseren van uw website altijd een optimale methode, zodat er behalve zoekmachineoptimalisatie (SEO), ook andere verbetermogelijkheden aan het licht worden gebracht.

ONNU

..echt vakwerk op het gebied van webdesign!

Technische optimalisatie

Voordat een site wordt opgenomen in de zoekresultaten van een zoekmachine, wordt er eerst bepaald of alles volgens de richtlijnen en technische eisen is ontwikkeld. ONNU zorgt ervoor dat uw site volgens deze richtlijnen wordt gerealiseerd, zodat die een betere positie krijgt in de zoekresultaten in Google.

Off-site optimalisatie

Om hoog te komen in de zoekresultaten van alle zoekmachines is het van groot belang dat er een bepaalde hoeveelheid kwalitatieve links naar uw websites worden gelinkt. U hoeft hiervoor geen zorgen te maken, ONNU zorgt ervoor dat uw links op zoveel mogelijk startpagina’s en websites komt te staan.

On-site optimalisatie

Een zoekmachine als bijvoorbeeld Google en Yahoo plaatst een website die volgens haar richtlijnen is gemaakt hoger in haar zoekresultaten. Wij ontwerpen uw website volgens de web standaarden en richtlijnen van het W3C(organisatie die de webstandaarden voor het World Wide Web ontwerpt).

Wat zeggen onze klanten

Stichting Zorg Delen
Activum A&A
D&C Laminaat
Meubelon
Trendy Horeca
Ismail Gedichten

Testimonials

  • Voor mijn gedichten blog was ik op zoek naar een nieuwe website met een frisse look maar wel professioneel. De samenwerking met Onnu heeft nu en zal in de toekomst zijn vruchten blijven afwerpen.

    Ismail Gedichten
  • Onnu, heeft ons een perfecte website gebouwd en ontwikkeld. De lay-out en de stijl van de site sluiten precies aan op onze bedrijfsfilosofie van ons webwinkel  “MeubelOn”.

    MeubelOn
  • Wie naar een succesvolle website streeft, is bij Onnu aan het juiste adres. Onnu  zorgt ervoor dat de website voldoet aan de wensen van de klant!

    Mirella Meubel